followers 16 popularity
19
following 2

following  view all

Groups
DDWCATERING is not in any groups

Interests

MAALTIJDEN NAAR UW SMAAK EN BEHOEFTEN / aan huis geleverd!
DDW-CATERING | DDWCATERING

MAALTIJDEN NAAR UW SMAAK EN BEHOEFTEN / aan huis geleverd!

Aug 22nd 2010 at 5:40 PM

20 JAAR ERVARING
DICHT TEGEN DE CONSUMENT

Na 20 jaar meegeholpen te hebben aan het levenswerk (Het Middenstandshuis te Merelbeke) van mijn (groot)ouders Luc & Jacqueline De Wilde - Van Steenberghe komt er dan toch een abrupt einde aan onze droom om dit verder te zetten. Struikelblokken tijdens onze carrière hebben ons verhinderd het levenswerk van de familie De Wilde - Van Steenberghe verder te zetten in de huidige sfeer.

WE BLIJVEN NIET BIJ DE PAKKEN ZITTEN

We denken daarom regelmatig terug bij al die goede en leuke momenten, thema-avonden, culinaire verwennerijen en geestige toogpraat. Bij deze danken wij ook ons oprecht personeel, leveranciers en al diegenen die hun steentje bijgedragen hebben voor het in stand houden van ons Middenstandshuis.

Dit horeca-icoon in Merelbeke en ver daarbuiten, dé trefplaats voor jeugdige seniors en volwassen juniors, dé zaak met zijn vele engagementen voor het verenigingsleven, dé jazz in the house zaak en de lekkere keuken van ons mama (Jacqueline) leeft hopelijk verder in menig mensenhart!

Zoon Didier De Wilde specialiseert zich vanaf vandaag in het serveren van maaltijden aan huis "naar uw smaak en behoeften".

http://ddw-catering.overpoort.eu/

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here