followers 0 popularity
0
following 0
Groups
jonsan123 is not in any groups
jonsan123

Boligbytte langs Route 66

Jun 2nd 2015 at 1:47 AM

Her lanserer vi ideen om Boligbytte langs Route 66 som er en av verdens mest kjente veistrekninger. Hva med å kjøre fra Chicago, finne et husbytte langs Route 66, bo i Oklahoma, Texas, New Mexico eller Arizona, og så kjøre til Los Angeles?
Da har du både krysset det amerikanske kontinentet, du har boligbyttet og bodd i en av sørstatene og blitt kjent med kulturen der, og du har sett vestkysten og Stillehavet i en og samme tur!

Route 66 er en verdenskjent vei tvers over det nordamerikanske kontinent. Skal du se USA er det en glimrende strekning med mye flott natur og mange severdigheter, også mange fine amerikanske byer. Veien ble påbegynt allerede i 1923, og går fra Chicago til Los Angeles. Den har blitt brukt til diverse billøp, det første allerede i 1928, fra Los Angeles til Chicago, og derfra videre til New Yourk.

Naturen langs Route 66

Naturen langs Route 66 er storslått. Her finner du utrolig mye flott natur, blant annet halvørken og veldig spesielle fjellformasjoner.

I dag er det faktisk ikke lenger mulig å kjøre Route 66 i hele sin tidligere lengde, som den opprinnelig hadde, men mer enn 80 % av veien eksisterer fortsatt, eller er blitt gjenoppbygget. Noen av de opprinnelige strekninger er vel bevart, mens andre ikke har blitt vedlikeholdt. I noen stater heter veien fortsatt nummer 66, men nå som statsvei, det gjelder blant annet en strekning i California.

I 1990 erklærte staten Missouri Route 66 som "State Historic Route" og deler av veien i Arizona, New Mexico og Illinois er i dag erklært som "National Scenic Byway – Historic route 66" og nye skilt er satt opp langs disse veistrekningene. Strekningen mellem Kingman og Seligman i Arizona betraktes som den del av Route 66, hvor det meste av den originale veien og dens stemning er beholdt.

Hvor skal du bo?

Vi i HomeLink har massevis av boligbyttere langs denne ruten. Du kan gå inn i databasen vår fra Boligbytte.no og finne hundrevis av amerikanske boligbyttere fra Illinois i øst til California i vest. Her er mye å velge mellom. Jeg har kikket litt i databasen og tatt med noen eksempler på boliger. Bildene illustrerer de store forskjellene i landskap og urbanisering.

Her er et bilde av et "Farmhouse" fra 1865, 9 miles fra Chicago Downtown. Og til høyre ser du et bilde av Chicago Skyline, ganske i nærheten.

Kommer du videre på Route 66 nærmer du deg Oklahoma. Her er et skikkelig landsens trehus fra Broken Bow i Oklahoma. Hva med å ha et boligbytte-opphold her i 2-3 uker og føle prærien og Oklahoma litt på kroppen?

Videre langs Route 66 kommer vi til Santa Fe i New Mexico. Her blir det mer ørkenstrøk og hager og hus har en helt annen og mer mexikansk design.

Hva med å bytte din bolig i Norge mot dette huset i Santa Fe, New Mexico? Du finner slike tilbud om husbytting på websidene våre.
Lenger vest kommer vi til Phoenix og Arizona. Dette er virkelig ørkenstrøk med fantastiske formasjoner og flotte kaktuser og sukkulenter. Byggestilen er ganske annerledes enn den du ser i Norge. Har du lyst på et spennende og annerledes boligbytte bør du prøve her!

Boligbytte.no er rangert som 71.895 i Norge, med 13.041 estimerte månedlige besokende. Klikk her for a se data om dette nettstedet.

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here